Salát ze sterilovaného hrášku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 89 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 379 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 122.7 mg
 - Draslík 272.8 mg
 - Vláknina 9510 mg
 - Vitamín A 9510 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 48.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sterilovaný hrášek a nakrájené sterilované fazolky promícháme s jemně nakrájenou petrželkou.
 - 
                                2
Vše zalijeme zálivkou z citronové šťávy, soli, cukru a trochy vody.
 - 
                                3
Hotový salát ozdobíme plátky natvrdo uvařeného vejce a plátkem vařené červené řepy.