Bylinkový dresink se špaldou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 129 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 519 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 3.3 mg
 - Draslík 58.6 mg
 - Vláknina 1222 mg
 - Vitamín A 1222 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Špaldu propláchneme teplou vodou. Uvaříme ji dostatečném množství osolené vody a bujónem do měkka. Špaldu scedíme.
 - 
                                2
Smícháme jogurt, olej, pepř, cukr, citronovou šťávu a sůl. Bylinky opláchneme a najemno nasekáme. Společně se špaldou je přimícháme do jogurtu.