Francouzská zálivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 5477 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 600 g
 - Sodík 777 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 336 mg
 - Draslík 47.6 mg
 - Vláknina 1117 mg
 - Vitamín A 1117 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 6.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V oleji dobře rozmícháme koření a utřený stroužek česneku. Nakonec pomalu vmícháme ocet.
 - 
                                2
Přelijeme salát a podáváme.
 - 
                                3
Zálivku je možné uchovat v lednici v uzavřené sklenici.