Zeleninová zálivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 486 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 2455 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 10 mg
 - Draslík 65.1 mg
 - Vláknina 4424.4 mg
 - Vitamín A 4424.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.9 mg
 - Vitamín E 7.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kyselé okurky spolu s nakládanou kapií a feferonkou nasekáme na drobno. Vložíme do misky, přilijeme majonézu, smetanu, důkladně dřevěnou vařečkou promícháme.
 - 
                                2
Salát podle vlastní chuti mletou paprikou, solí a pepřem dochutíme, ještě jednou zamícháme, odložíme do lednice dobře odležet.