Cibulový salát s vařeným candátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 107 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 35 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 333.1 mg
 - Vláknina 6315.8 mg
 - Vitamín A 6315.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou cibuli a omyté ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka.
 - 
                                2
Uvařeného candáta vykostíme, nakrájíme na malé kousky a pokapeme citronovou šťávou. Maso zlehka promícháme s cibulí a ředkvičkami, upravíme na talířky a opepříme.
 - 
                                3
Nakonec salát pokapeme olejem.