Zelný salát s koprem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 171 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 10 g
- Sodík 1883 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 5.6 mg
- Draslík 362.3 mg
- Vláknina 11110 mg
- Vitamín A 11110 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 74.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hlávky zelí očistíme, rozkrojíme a zbavíme košťálu. Zelí nakrájíme na jemné nudličky, propláchneme vodou a necháme okapat. 
- 
                                2Potom zelí prosolíme, promícháme a necháme proležet. Přidáme jemně nasekaný kopr s nálevem, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, ocet, olej, cukr a vše promícháme. Znovu necháme krátce odležet. 
- 
                                3Zelný salát s koprem podáváme vychlazený. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        