Kadeřavý salát s ovocem a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 427 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 55.4 mg
 - Draslík 588.8 mg
 - Vláknina 7943.8 mg
 - Vitamín A 7943.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Salát omyjeme, osušíme a natrháme na kousky. Hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme, jablka omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na dílky. Sýr nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Jogurt rozšleháme s pomerančovou šťávou a kari kořením. Vmícháme majonézu, mírně osladíme, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Všechny připravené suroviny upravíme na talíře a pokapeme jogurtovou zálivkou.