Zelný salát s brusinkami a pomerančem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 166 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 88 g
 - Sodík 137 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 459.1 mg
 - Vláknina 10983.5 mg
 - Vitamín A 10983.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 113.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zelí očistíme a nastrouháme na hrubo, zakapeme citronovou šťávou, olejem, přidáme cukr, sůl, promícháme a necháme alespoň patnáct minut stát.
 - 
                                2
Očištěnou mrkev nastrouháme, pomeranč oloupeme, rozebereme na dílky a pokrájíme je. Vše přimícháme do mísy k zelí, přidáme brusinkový kompot, řádně promícháme a pod fólií necháme vychladit.