Salát z bílých fazolí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 314 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 6 g
- Sodík 3151 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 51 g
- Cholesterol 2.7 mg
- Draslík 1316.4 mg
- Vláknina 27884 mg
- Vitamín A 27884 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Fazole propereme a namočíme na noc do vody. Druhý den je v téže vodě bez soli uvaříme. Měkké fazole osolíme a promícháme. 
- 
                                2Z oleje, octa, soli a cukru připravíme marinádu, přidáme jemně nakrájenou cibuli, okapané fazole a necháme asi 2 hodiny uležet. 
- 
                                3Před podáváním salát posypeme na kroužky nakrájenou cibulí a ozdobíme jej nakrájenými okurkami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        