Těstovinový salát s rajčaty a bazalkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 361 kcal
- Sacharidy 65 g
- Tuky 6 g
- Sodík 43 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 65 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 133.6 mg
- Vláknina 3346.8 mg
- Vitamín A 3346.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme. 
- 
                                2Poté promícháme s rajčaty nakrájenými na klínky, lístky bazalky, prolisovaným česnekem, olejem a octem. Ochutíme solí, pepřem a osladíme. 
- 
                                3Šunku pod glilem opečeme dokřupava, natrháme na kousky a poklademe na salát. 
- 
                                4Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        