Sladkokyselý salát z fazolových lusků
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 154 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 86 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 13.6 mg
 - Vláknina 194.5 mg
 - Vitamín A 194.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zelené fazolové lusky očistíme, vložíme do teplé vody, povaříme do měkka. Potom je scedíme, necháme okapat a dáme do misky. Pokapeme citrónovou šťávou, olejem, posypeme cukrem. Osolíme, opepříme, nakonec vmícháme jemně nastrouhaný křen a vše dobře promícháme.
 - 
                                2
V lednici necháme odležet, vychladnout, porcujeme na jednotlivé talíře a podáváme.