Adzuki salát II
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 721 kcal
- Sacharidy 53 g
- Tuky 12 g
- Sodík 12522 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 473.3 mg
- Vláknina 27259.5 mg
- Vitamín A 27259.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.9 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Adzuki fazole uvaříme doměkka, scedíme a necháme okapat. 
- 
                                2Oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájené okurky uvaříme ve vroucí vodě, scedíme a přidáme k fazolím. Vmícháme scezenou směs mrkve s hráškem, nahrubo nastrouhané tofu, zalijeme smetanou, osolíme a opepříme. Vše dobře promícháme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        