Salát s čerstvými hruškami a kukuřicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 569 kcal
 - Sacharidy 124 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 144 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 123 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1730.1 mg
 - Vláknina 36470.2 mg
 - Vitamín A 36470.2 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 62.9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kukuřičné klasy uvaříme ve vodě, poté zrníčka nožem oddělíme a naaranžujeme na talíř společně se salátovými listy, hruškami nakrájenými na plátky a rozpůlenými klásky baby kukuřice.
 - 
                                2
Zakápneme šťávou vylisovanou z citronu, olejem, ochutíme solí a pepřem a podáváme.
 - 
                                3
Můžeme posypat karamelovým popcornem.