Cibulový salát s okurkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 96 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 1 g
- Sodík 2155 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 0.4 mg
- Draslík 190 mg
- Vláknina 7678.8 mg
- Vitamín A 7678.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, rozebereme na prstýnky a přelijeme ve větší míse z varného skla vroucí sladkokyselou zálivkou z vody, octa, soli, pepře, cukru a oleje. 
- 
                                2Uzavřeme plastovým víkem a necháme vychladnout. 
- 
                                3Před podáváním přidáme do salátu na tenké plátky nakrájené okurky. 
- 
                                4Před podáváním salát rozdělíme do jednotlivých misek. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        