Vlažný bramborový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 261 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 442 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 136.3 mg
 - Draslík 637.5 mg
 - Vláknina 7502.3 mg
 - Vitamín A 7502.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.6 mg
 - Vitamín E 2.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory očistíme a uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na plátky nebo na poloviny.
 - 
                                2
Cibuli a vejce natvrdo posekáme na jemno. Slaninu nakrájíme na kostičky, petrželku opláchneme, rozsekáme na jemno.
 - 
                                3
Smícháme ocet, olej, sůl, pepř, přidáme cibuli, petrželku a kapary. Ještě teplé brambory opatrně promícháme s vejci a slaninou, pak přelijeme dresinkem a ihned podáváme.