Tagliatelle s fetou a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 343 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 197 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 56 g
 - Cholesterol 5.1 mg
 - Draslík 502.7 mg
 - Vláknina 10979.8 mg
 - Vitamín A 10979.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 59.4 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na větší rozpálené pánvi usmažte na oleji nadrobno nakrájenou cibuli doměkka, poté přisypte lilek nakrájený na malé kostičky a smažte 5 minut, přidejte papriku nakrájenou na kostičky, smažte 3 minuty, potom cuketu nakrájenou na kostičky a přepůlená rajčátka.
 - 
                                2
Osolte, opepřete a za občasného míchání smažte 8 minut.
 - 
                                3
Tagliatelle uvařte v dostatečném množství vody na skus, sceďte a přisypte na pánev, vše promíchejte a vypněte.
 - 
                                4
Přidejte sýr nakrájený na kostičky a bazalku, promíchejte a můžete podávat.