Salát plněný makrelou a sýrem feta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 400 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 738 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 82.8 mg
 - Draslík 548.6 mg
 - Vláknina 11942.5 mg
 - Vitamín A 11942.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 81.9 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Makrelu nakrájíme na úzké proužky, osolíme a opepříme. Na rozpáleném olivovém oleji makrelu osmažíme. Přidáme citronovou kůru z jednoho citronu, šťávu ze všech citronů a necháme několik minut povařit. Stáhneme z ohně a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Do směsi zamícháme nasekané kapary, rozdrobenou fetu a nasekanou bazalku. Salát rozdělíme na listy a ty plníme připravenou směsí.