Salát s křupavým fenyklem a kuřetem s kouřovou příchutí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 250 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 217 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 64 mg
 - Draslík 708.8 mg
 - Vláknina 5435.8 mg
 - Vitamín A 5435.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí řízky nakrájíme na proužky, přidáme prolisovaný česnek, papriku, fenyklová semínka a špetku soli. Smícháme a zprudka osmažíme na olivovém oleji. Vyjmeme a přikryjeme, aby zůstaly teplé.
 - 
                                2
Bulvu fenyklu nakrájíme na tenké plátky, smícháme rýžovou mouku, sůl a pepř, obalíme v bílcích a rýžové mouce.
 - 
                                3
Smažíme asi 2 minuty dozlatova. Vyjmeme a necháme okapat na ubrousku. Rozdělíme spolu s kuřetem a pokapeme zálivkou z octa, jedné lžíce oleje, cukru, soli a pepře.