Salát s kuřecím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Brambory
  • 240 g Kuřecí prsa
  • 50 g Fazolové lusky zelené
  • 10 g Koriandr čerstvý
  • 0.5 kávová lžička Kmín římský
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 ks Chilli paprička sušená
  • 1 ks Cibule červená
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 0.17 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Med včelí
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný červený
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 203 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 88 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 39.4 mg
  • Draslík 806.6 mg
  • Vláknina 11925 mg
  • Vitamín A 11925 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme ve slané vodě, a když jsou měkké, slijeme vodu a necháme je vychladnout.

  • 2

    Stejně připravíme i fazolky, ty ale vaříme jen 3 minuty.

  • 3

    Nudličky kuřecího masa restujeme na másle spolu s římským kmínem, solí a rozemletou chilli papričkou.

  • 4

    Brambory nakrájíme na kostky, červenou cibuli na kolečka, papriku a rajčata na větší kousky.

  • 5

    Zálivku připravíme z olivového oleje, vinného octa, cukru, medu a nakrájeného koriandru.

  • 6

    Ve větší misce smícháme brambory, fazolky, rajčata, cibuli a nakrájenou zeleninu s kuřecím masem a vše přelijeme zálivkou.

  • 7

    Podáváme ozdobené čerstvým koriandrem.

Komentáře k receptu