Červený slanečkový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Hořčice
  • 50 g Ořechy vlašské
  • 20 g Křen
  • 20 g Ocet vinný
  • 100 g Majonéza
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 150 g Červená řepa sterilovaná
  • 600 g Slaneček
  • 60 ml Jogurt bílý
  • 2 ks Brambory vařené
  • 1 špetka Cukr třtinový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 662 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 2189 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 125.1 mg
  • Draslík 981.1 mg
  • Vláknina 6377.5 mg
  • Vitamín A 6377.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.6 mg
  • Vitamín E 5.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slanečky propláchneme, osušíme, vykostíme a nakrájíme na menší kousky.

  • 2

    Uvařené brambory a řepu nakrájíme na kostičky. Ořechy nahrubo nasekáme a ze zbývajících ingrediencí vymícháme zálivku.

  • 3

    Vše promícháme a necháme v ledničce přes noc proležet.

Komentáře k receptu