Salát s grilovanou treskou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 17 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Treska aljašská
  • 300 g Salát hlávkový
  • 80 ml Olej olivový
  • 30 ml Ocet vinný
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 280 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 129 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 37 mg
  • Draslík 412 mg
  • Vláknina 2569.8 mg
  • Vitamín A 2569.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.8 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce smícháme lžíci oleje, citronovou šťávu a papriku. Směsí potřeme filety z tresky (bez kůže). Rybu dáme na středně rozpálený gril a grilujeme přibližně 7 minut, dokud se maso nerozpadá.

  • 2

    Mezitím ušleháme olej s octem, hořčicí, solí a pepřem. Maso rozmačkáme na kousky, přidáme natrhaný salát a zalijeme zálivkou.

Komentáře k receptu