Zeleninový salát s měkkým sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Paprika červená
  • 100 g Salát ledový
  • 200 g Sýr Fontina
  • 40 ml Olej olivový
  • 1 ks Bageta
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 494 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 875 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 42 g
  • Cholesterol 58 mg
  • Draslík 345 mg
  • Vláknina 7086.3 mg
  • Vitamín A 7086.3 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 106 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájíme papriky na kousky a přidáme je do mísy k natrhaným salátovým listům. Zeleninu zalejeme olejem, citronovou šťávou. Zamícháme a prolisujeme do mísy česnek. Přidáme nasekanou petržel a opět pořádně zamícháme.

  • 2

    Lehce salát osolíme a opepříme a přidáme na kostičky nakrájený sýr. Promícháme a podáváme s čerstvou bagetou.

Komentáře k receptu