Okurka v sladkokyselém nálevu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 kávová lžička Ocet rýžový
  • 2 kávová lžička Cukr moučkový
  • 0.5 kávová lžička Olej chilli
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Okurka salátová
  • 1 ks Olej sezamový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 4543 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 501 g
  • Sodík 387624 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 815.2 mg
  • Vláknina 5000 mg
  • Vitamín A 5000 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14 mg
  • Vitamín E 7.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Neoloupanou okurku omyjeme,podélně rozkrojíme na poloviny,zbavíme jadérek a nakrájíme na kousky.Dáme do misky,osolíme a dobře promícháme.Necháme asi 30 minut odstát.Vzniklou tekutinu slijeme.Přidáme cukr,ocet,chilly olej /pokud ho používáme a máme rádi/ a opět dobře promícháme.Před podáním pokapeme sezamovým olejem.

Komentáře k receptu