Voňavý roastbeef

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Hořčice
  • 600 g Hovězí roštěnka níz. peč.
  • 150 ml Olej olivový
  • 2 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 721 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 63 g
  • Sodík 466 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 85.5 mg
  • Draslík 475.9 mg
  • Vláknina 1540 mg
  • Vitamín A 1540 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očistíme roštěnec, vrchní blánu nařežeme na kostičky. V hořčici a oleji marinujeme 24 hodin. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme.

  • 2

    Dáme do předehřáté trouby na 150°C a pečeme, aby měl roštěnec ve středu 55°C.

  • 3

    Poté ihned podáváme.

Komentáře k receptu