Voňavý roastbeef
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 721 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 63 g
- Sodík 466 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 85.5 mg
- Draslík 475.9 mg
- Vláknina 1540 mg
- Vitamín A 1540 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očistíme roštěnec, vrchní blánu nařežeme na kostičky. V hořčici a oleji marinujeme 24 hodin. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme. 
- 
                                2Dáme do předehřáté trouby na 150°C a pečeme, aby měl roštěnec ve středu 55°C. 
- 
                                3Poté ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        