Cibule plněná králičím masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 196 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 12 g
- Sodík 224 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 185.1 mg
- Vláknina 4519.8 mg
- Vitamín A 4519.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V jedné třetině seřízneme cibule a dáme péct v předehřáté troubě na soli při 180 stupních, než se začnou vnitřní vrstvy vysunovat ven. 
- 
                                2Vnitřek vydlabeme a rozsekáme najemno. 
- 
                                3V osolené vodě uvaříme přední nohy králíka a poté je obereme. 
- 
                                4Připravíme světlou jíšku na bešamel z másla a mouky, zalijeme mlékem, osolíme, opepříme, přidáme muškátový květ a necháme půl hodiny provařit. 
- 
                                5Smícháme maso s bešamelem, nasekanou cibulí, osolíme, opepříme, přidáme kerblík a touto směsí naplníme cibule. 
- 
                                6Dáme krátce zapéct a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        