S rajčaty treska

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Treska aljašská
  • 300 g Rajčata sušená sterilovaná
  • 200 ml Olej olivový
  • 2 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Citrony
  • 3 polévková lžíce Bazalka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 729 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 61 g
  • Sodík 695 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 55.5 mg
  • Draslík 1825.3 mg
  • Vláknina 11363 mg
  • Vitamín A 11363 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 100.2 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Naporcujeme tresku - filet s kůží a zabalíme do fólie s trochou olivového oleje. Vaříme 20 minut v hrnci při teplotě 45°C.

  • 2

    Uvařenou tresku opepříme, osolíme a na zbylém oleji zprudka opečeme ve woku. Přidáme citronovou šťávu.

  • 3

    Sušená rajčata smícháme s bazalkou a podáváme s vařenou treskou.

Komentáře k receptu