S rajčaty treska
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 729 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 61 g
- Sodík 695 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 55.5 mg
- Draslík 1825.3 mg
- Vláknina 11363 mg
- Vitamín A 11363 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 100.2 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Naporcujeme tresku - filet s kůží a zabalíme do fólie s trochou olivového oleje. Vaříme 20 minut v hrnci při teplotě 45°C. 
- 
                                2Uvařenou tresku opepříme, osolíme a na zbylém oleji zprudka opečeme ve woku. Přidáme citronovou šťávu. 
- 
                                3Sušená rajčata smícháme s bazalkou a podáváme s vařenou treskou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        