Toasty s pěnou z kuřecích jater
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 348 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 8 g
- Sodík 1441 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 234.8 mg
- Draslík 402.6 mg
- Vláknina 4202 mg
- Vitamín A 4202 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.4 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na rozehřátém olivovém oleji zpěníme nasekanou cibuli. Přidáme kapary a ančovičky. Do základu dále přidáme kuřecí játra a přilijeme víno. Chvíli restujeme, játra mají zůstat měkká a uvnitř lehce růžová. Vše potom rozmixujeme tyčovým mixerem. 
- 
                                2Bagetu nakrájíme na 8 plátků, které pečeme ve vyhřáté troubě asi 5 minut dokřupava. 
- 
                                3Opečené plátky potřeme játrovou pěnou a můžeme ozdobit kapary. 
- 
                                4Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        