Zálivka s roketou podle Ramsaye
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 668 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 75 g
- Sodík 198 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 48.2 mg
- Vláknina 566.3 mg
- Vitamín A 566.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Roketu opláchneme ve vlažné vodě a osušíme. Ve vyšší nádobě nebo mixeru smícháme olivový olej s bílým vinným octem a roketou, osolíme mořskou solí, přidáme čerstvě umletý pepř. 30 vteřin mixujeme, potom přes hustou látku přecedíme. 
- 
                                2Ihned po přípravě promícháme a použijeme, než roketa zčerná. 
- 
                                3Zálivka má příjemnou peprnou chuť a je výborná na humra. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        