Parfet
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 403 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 342 mg
 - Vláknina 6528 mg
 - Vitamín A 6528 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 849.8 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Třešně vypeckujeme a rozpůlíme. Broskve a meruňky nakrájíme nadrobno. Vše vložíme do mísy a opatrně promícháme.
 - 
                                2
Do jiné mísy vložíme třetinu jogurtu, upravíme na ni polovinu smíchaného ovoce. Naneseme další vrstvu jogurtu, zbytek ovoce a poslední vrstvu jogurtu.
 - 
                                3
Nahrubo namixujeme ořechy a posypeme jimi poslední jogurtovou vrstvu. Dezert pokapeme medem, přikryjeme a vložíme alespoň na hodinu do lednice.
 - 
                                4
Před podáváním ozdobíme červeným rybízem.