Zabíjačková delikatesa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 881 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 60 g
 - Sodík 32 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 105 mg
 - Draslík 7.8 mg
 - Vláknina 355.7 mg
 - Vitamín A 355.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jelítka a jitrnici vymačkáme, přidáme pokrájené škvarky, česnek a strouhanku.
 - 
                                2
Směs dle chuti okořeníme a řádně promícháme.
 - 
                                3
Zapékáme v troubě při teplotě 200 °C asi 20 minut.