Zavařené ředkvičky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 69 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 0 g
- Sodík 1077 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 582.9 mg
- Vláknina 8000 mg
- Vitamín A 8000 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve očistíme ředkvičky.
-
2
V hrnci povaříme vodu, deko a sůl s trochou cukru.
-
3
Do zavařovacích sklenic klademe ředkvičky a vrchovatě zalijeme připraveným horkým lákem.
-
4
Sklenice důkladně uzavřeme.
-
5
Zavaříme dle běžného postupu a zavařené ředkvičky skladujeme v tmavé a chladné místnosti.