Pečené čerstvé ovoce s likérem Grand marnier
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 153 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 1 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 498.7 mg
- Vláknina 13226.5 mg
- Vitamín A 13226.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté ovoce nakrájíme na kousky. Fíky napůl, broskve na čtvrtiny, hrušky podélně na čtvrtky a švestky napůl.
-
2
Naskládáme do zapékací misky, pokapeme pomerančovou šťávou a necháme péct v troubě vyhřáté na 200°C 18 minut. Poté přilijeme likér a necháme péct dalších 6 minut.