Pečené čerstvé ovoce s likérem Grand marnier

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 ks Broskve
  • 4 ks Fíky čerstvé
  • 2 ks Švestky
  • 2 ks Hrušky
  • 5 polévková lžíce Pomerančová šťáva
  • 3 polévková lžíce Likér Grand Marnier
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 153 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 498.7 mg
  • Vláknina 13226.5 mg
  • Vitamín A 13226.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.5 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté ovoce nakrájíme na kousky. Fíky napůl, broskve na čtvrtiny, hrušky podélně na čtvrtky a švestky napůl.

  • 2

    Naskládáme do zapékací misky, pokapeme pomerančovou šťávou a necháme péct v troubě vyhřáté na 200°C 18 minut. Poté přilijeme likér a necháme péct dalších 6 minut.

Komentáře k receptu