Remuláda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 482 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 44 g
 - Sodík 438 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 763.6 mg
 - Vláknina 5787 mg
 - Vitamín A 5787 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.3 mg
 - Vitamín E 6.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jarní cibuli omyjeme a pokrájíme na malé kostičky. Naložené okurky a kapary necháme okapat a nasekáme najemno.
 - 
                                2
Sardinky opláchneme studenou vodou a nakrájíme nadrobno.
 - 
                                3
Bylinky opereme, osušíme, lístky otrháme a nasekáme najemno. Vejce uvařená natvrdo oloupeme a pokrájíme na kostičky.
 - 
                                4
Majonézu dobře promícháme s hořčicí a citronovou šťávou. Zapracujeme cibuli, okurky, kapary, sardinky a nasekané bylinky. Přidáme vejce a remuládu ochutíme špetkou cukru.