Zelný salát s koprem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 171 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 1883 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 5.6 mg
 - Draslík 362.3 mg
 - Vláknina 11110 mg
 - Vitamín A 11110 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 74.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hlávky zelí očistíme, rozkrojíme a zbavíme košťálu. Zelí nakrájíme na jemné nudličky, propláchneme vodou a necháme okapat.
 - 
                                2
Potom zelí prosolíme, promícháme a necháme proležet. Přidáme jemně nasekaný kopr s nálevem, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, ocet, olej, cukr a vše promícháme. Znovu necháme krátce odležet.
 - 
                                3
Zelný salát s koprem podáváme vychlazený.