Salát Victoria

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Humr
  • 120 g Okurky
  • 120 g Rýže dušená
  • 120 ml Olej olivový extra panenský
  • 40 ml Ocet vinný
  • 2 kávová lžička Kari koření
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 329 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 150 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 28.5 mg
  • Draslík 135.5 mg
  • Vláknina 1391.8 mg
  • Vitamín A 1391.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso z vařeného humra nebo langusty upravíme nožem na menší kousky, očištěné okurky nakrájíme na kostičky, promícháme s vařenou rýží a ochutíme.

  • 2

    Smícháme olej, ocet, sůl, pepř a přimícháme 2 lžičky kari koření. Připravenou zálivkou zalijeme maso s rýží a okurkami.

  • 3

    Podáváme k pečeným masům.

Komentáře k receptu