Pálivá salsa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 93 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 71 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 490.6 mg
 - Vláknina 7431 mg
 - Vitamín A 7431 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli pokrájíme najemno, osmahneme na oleji, přidáme pokrájená rajčata, sůl, pepř, cukr, citrónovou šťávu, prolisovaný česnek, kmín, chilli papričku, sterilovanou, čerstvý strouhaný zázvor a zalijeme vodou aby jsme získali kašovitou směs.
 - 
                                2
Vaříme 30 minut, občas promícháme, škrob rozmícháme v troše vody a vlijeme do směsi, pět minut povaříme.
 - 
                                3
Necháme vychladnout. Podáváme např. k sekané, masům atd.