Rychlý štrúdl
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 446 kcal
 - Sacharidy 81 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 492 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 78 g
 - Cholesterol 9 mg
 - Draslík 349.5 mg
 - Vláknina 13224 mg
 - Vitamín A 13224 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá jablka oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a vložíme do misky. Pokapeme citrónovou šťávou, posypeme krupicovým i vanilkovým cukrem, přidáme opláchnuté rozinky, promícháme.
 - 
                                2
Jablkovou směs položíme na plátek máslem namazaného toastového chleba, přiklopíme dalším plátkem. Zapečeme v rozpáleném toastovači.
 - 
                                3
Podáváme teplé, na jednotlivých talířích.