Vegetariánské chilli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 268 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 736 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 13.1 mg
 - Draslík 1059.2 mg
 - Vláknina 21238 mg
 - Vitamín A 21238 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 47.7 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme a nasekáme, cukety omyjeme a nakrájíme na kostičky. Papriku omyjeme, vyjmeme semínka a nasekáme ji na drobno. Fazole dáme do cedníku a propláchneme. Sýr nastrouháme na hrubo.
 - 
                                2
V hrnci rozehřejeme olej, vložíme cibuli, papriku a 5 minut smažíme doměkka. Přidáme chilli, kmín, sůl a ještě minutu podusíme.
 - 
                                3
Přidáme cuketu, rajčata i se šťávou a mraženou kukuřici, vše přivedeme k varu. Snížíme teplotu, hrnec částečně zakryjeme a vaříme 12 minut mírným varem za občasného promíchání. Pak přidáme fazole a ještě 3 minuty prohříváme.
 - 
                                4
Směs dáme na čtyři talíře, každou porci posypeme sýrem a ihned podáváme.