Selský kebab
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 411 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 325 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 106 mg
 - Draslík 567.7 mg
 - Vláknina 2695.8 mg
 - Vitamín A 2695.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.4 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli drobně pokrájíme a osmažíme na rozehřátém másle, přidáme na kostky nakrájené maso, utřený česnek, pokrájená rajčata, sůl a pepř. Vše promícháme a podlijeme vodou. Dusíme pod poklicí a na mírném plameni.
 - 
                                2
Občas zamícháme a dle potřeby dolijeme vodu.
 - 
                                3
Hotový kebab podáváme posypaný sekanou petrželí.