Pěna z králičích jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 129 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 117 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 2.5 mg
 - Draslík 23.8 mg
 - Vláknina 1237.5 mg
 - Vitamín A 1237.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Najemno nakrájenou cibulku zpěníme na oleji, přidáme játra, opepříme, podlijeme vodou a zvolna dusíme doměkka.
 - 
                                2
Vychladlá játra umeleme, osolíme, promícháme s mlékem a s drobně nasekanou petrželkou - vytvoříme pěnu.
 - 
                                3
Pěnu zabalíme jako roládu do alobalu a vychladíme.
 - 
                                4
Studenou pěnu nakrájíme na plátky a ozdobíme salátem.