Žralok s rajčatovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 329 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 614 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 76.5 mg
 - Draslík 573.4 mg
 - Vláknina 4002.5 mg
 - Vitamín A 4002.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hrozinky nechte 15 minut bobtnat ve vlažné vodě. V troubě mírně opražíme piniová semínka. Fenykl povaříme 1 minutu ve vařící vodě. Do pánve nalijeme olej, přidáme oloupaný stroužek česneku, spařená a oloupaná rajčata, šafrán, sůl a pepř a na mírném ohni rajčata dusíme za občasného zamíchání 10 minut.
 - 
                                2
Stroužek česneku vyhodíme, přidáme scezené a osušené rozinky, piniová semínka a nasekaný fenykl. Podusíme vše dalších 5 minut. Rybí maso osolíme a opepříme a povaříme v páře 10 minut. Jakmile je hotové, podáváme ho přelité rajčatovou omáčkou.