Pikantní omáčka s dušeným štikozubcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 700 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 729 mg
 - Bílkoviny 75 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 137 mg
 - Draslík 1452.5 mg
 - Vláknina 8620.5 mg
 - Vitamín A 8620.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 99 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 45.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou a vykuchanou rybu vložíme do parního hrnce.
 - 
                                2
Do další nádoby pod maso dáme nakrájenou cibuli, petržel, bobkový list a ocet.
 - 
                                3
Vaříme v páře 20 minut.
 - 
                                4
Papriku oloupeme a vyjmeme jadřinec, dužinu pokrájíme na proužky.
 - 
                                5
Máslo rozpálíme, přidáme citronovou šťávu, hořčici, sekaný kerblík a papriku.
 - 
                                6
Necháme prohřát a odstavíme stranou.
 - 
                                7
Maso servírujeme přelité omáčkou.