Česneková zelenina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 158 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 505 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 15.1 mg
 - Vláknina 24907.5 mg
 - Vitamín A 24907.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jarní zeleninu vložíme do vroucí osolené vody a povaříme 2 minuty.
 - 
                                2
Scedíme a vychladíme v ledové vodě.
 - 
                                3
Na pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme drcený česnek a smažíme, jen než zezlátne. Přidáme jarní zeleninu, prohazujeme ji 2 minuty, aby se v česnekovém oleji stejnoměrně upravila, až je dobře prohřátá.
 - 
                                4
Osolíme a podáváme teplé nebo studené.