Kebab z tresky a krevet
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 275 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 933 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 142 mg
 - Draslík 640.8 mg
 - Vláknina 7217.5 mg
 - Vitamín A 7217.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.7 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Větvičky rozmarýnu otrháme, konce seřízneme do špičky. Na větvičky napícháme střídavě kousky tresky a krevety, vložíme do mísy a zalijeme marinádou. Tu smícháme z oleje, prolisovaného česneku, citronové šťávy, soli a pepře. Necháme hodinu marinovat. Uleželé kebaby rozložíme na gril a za pravidelného otáčení grilujeme 6 minut. Podáváme s plátky citronu na listech rukoly.