Treska na zázvoru v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 288 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 922 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 74 mg
 - Draslík 994.9 mg
 - Vláknina 6342.5 mg
 - Vitamín A 6342.5 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.4 mg
 - Vitamín E 2.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Porce tresky rozložíme na střed alobalového obdélníku, osolíme, opepříme, pokryjeme nastrouhaným zázvorem a plátky česneku. V misce smícháme cherry, sójovou omáčku a sezamový olej, směs potom nalijeme na každou porci a posypeme sezamovými semínky. Alobal zabalíme, pevně uzavřeme. Grilujeme 10 - 12 minut, podáváme rozbalené na talíři s plátkem citronu.