Vinná pěna s celými vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 169 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 27 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 241.7 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cukr rozmočíme ve víně, přidáme vejce,rozkvedláme. Postavíme do vodní lázně a pilně kvedláme, až pěna zhoustne. Při dostatečném kvedlání se pěna nesrazí. Je hotová za 2-3 minuty.