Dušená mrkev s mletým hovězím masem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Mrkev kořen
  • 150 g Hovězí maso mleté
  • 200 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 146 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 247 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 46.5 mg
  • Draslík 261.4 mg
  • Vláknina 6099.5 mg
  • Vitamín A 6099.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou mrkev nastrouháme nebo nakrájíme na jemné nudličky a v troše vody podusíme doměkka.

  • 2

    K mrkvi potom přidáme mleté hovězí maso, osolíme, opepříme a dusíme do změknutí masa.

Komentáře k receptu