Bramborová dietní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 837 kcal
 - Sacharidy 139 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 3634 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 134 g
 - Cholesterol 13.2 mg
 - Draslík 4966.4 mg
 - Vláknina 50495 mg
 - Vitamín A 50495 mg
 - Vitamín B6 2.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 126.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 47.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Uvaříme ve vývaru doměkka. Vyndáme, prolisujeme nebo rozmixujeme a vrátíme zpět do vývaru. Polévku ochutíme solí, dle chuti
 - 
                                3
pepřem, přidáme máslo, rajský protlak a petrželku.