Moravský dietní guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 256 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 70 mg
 - Draslík 475.7 mg
 - Vláknina 1521 mg
 - Vitamín A 1521 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, pokmínujeme a nasucho opečeme. Zalijeme vařící vodou a za občasného míchání dusíme.
 - 
                                2
Šťávu zahustíme nastrouhanou syrovou bramborou, promícháme a necháme přejít varem.
 - 
                                3
Nakonec do hotového pokrmu přidáme kousek másla.