Filé na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 55 g
 - Sodík 133 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 78 mg
 - Draslík 236.2 mg
 - Vláknina 6049 mg
 - Vitamín A 6049 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 37.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na malé kousky a podusíme. Přidáme osolené filé a společně dusíme. Nakonec přidáme na plátky nakrájená rajčata.
 - 
                                2
Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně a povaříme. Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.